Informatii generale

Gasiti mai jos o serie de informatii generale despre serviciile oferite de VoIPIT. Daca doriti mai multe detalii despre modul in care putem colabora, atunci ne puteti contacta oricand, folosind una din metodele amintite in pagina de contact.

Grafice tridimensionale

Localizarea apelurilor catre 112

Reteaua de telefonie administrata de VoIPIT permite initializarea apelurilor telefonice catre numarul de urgenta 112. Va atentionam ca serviciile de urgenta nu pot determina automat locatia geografica a aparatului utilizat, ca urmare a mobilitatii oferite de tehnologia VoIP. Va trebui ca apelantul serviciului de urgenta sa comunice verbal adresa unde se afla.

In cazul unor situatii care necesita localizare, serviciile de urgenta ne pot solicita locatia aparatelor dumneavoastra telefonice, asa cum a fost stabilita contractual. Din acest motiv este obligatoriu ca, in cazul in care se modifica adresa echipamentelor sau aplicatiilor informatice prin intermediul carora initializati apelurile telefonice, sa notificati VoIPIT in cel mai scurt timp. Aceasta obligativitate decurge din punctul 14.2 al contractului dumneavoastra de telefonie.

Notificarea se va face prin oricare din urmatoarele metode:

  • e-mail la adresa suport@voipit.ro;
  • apel telefonic la numarul de telefon 0370509509;
  • notificare postala cu confirmare de primire la adresa str. Lavandei nr.10, bl.O12, sc. C, ap. 113.
Cabluri in datacenter

Model de contract de telefonie

Pachetele de servicii pe care le oferim clientilor nostrii sunt personalizate, in functie de specificul fiecarei firme. In consecinta, nu exista doua contracte identice, dar pentru a va forma o idee generala puteti consulta un model de contract accesand linkul de mai jos.

Detalii

Mana care tine o coala

Tarife internationale

Tarifele pentru apelurile internationale initializate din reteaua VoIPIT difera in functie de destinatie. Puteti gasi in linkul de mai jos o lista cu tarifele curente pentru fiecare tara. Trebuie sa precizam ca valorile depind de factori multipli si se pot schimba fara nicio notificare prealabila.

Detalii

Trei persoane care discuta in birou