Înregistrare mesaje audio

Dacă vrei să oferi o experiență plăcută apelanților, atunci cu siguranță vei avea nevoie de mesaje audio de tipul: "Ați sunat la VoIPIT, platforma dumneavoastră de telefonie în cloud. Momentan toți operatorii sunt ocupați, vă rugăm să așteptați!"

Abonamentele oferite de noi includ înregistrarea gratuită de mesaje audio (în limite rezonabile), personalizate pentru fiecare client. De la tine așteptăm doar textele (sau doar elementele principale din componența acestora precum numele firmei, orele de funcționare etc.). De restul ne ocupăm noi.

Ține cont de faptul că liniile telefonice distorsionează destul de mult calitatea sunetului. Mesajele audio prezentate mai jos au o calitate slabă, tocmai pentru a simula modul în care se vor auzi la telefon.

Femeie care înregistrează audio

Vocile disponibile

Găsești mai jos mostre audio cu vocile disponibile pentru înregistrarea de mesaje audio, precum și limba disponibilă. Majoritatea clienților noștri oferă servicii doar în limba română motiv pentru care cam toate înregistrările noastre utilizează vocea Andreei.

Andreea

Aceasta este vocea feminină utilizată de majoritatea clienților VoIPIT. Este disponibilă, în principal, pentru limba română. Se pot înregistra și texte în limba engleză, însă în pronunție se poate observa destul de ușor faptul că Andreea nu este vorbitoare nativă.

Fată care înregistrează audio

Mihai

Mihai este disponibil atât pentru limba română, cât și pentru limba engleză. Pentru limba engleză însă, trebuie să ai în vedere faptul că Mihai nu este vorbitor nativ.

Bărbat în studio de înregistrări

Jessica

Atunci când sunt necesare înregistrări în limba engleză, Jessica este alegerea potrivită. Ține cont însă de faptul că Jessica nu știe deloc limba română.

Fată care înregistrează audio

John

La fel ca Jessica, John poate realiza foarte ușor înregistrări în limba engleză, însă nu are cunoștințe de limba română. Deloc!

Bărbat care înregistrează audio