Solutii de comunicatie, facute pe comanda

Tel: (+40) 370 509 509
Fax: (+40) 370 509 508
Mail: contact@voipit.ro


CENTRALE SIP

CENTRALE VoIP GAZDUITE DE CLIENT

Centralele VoIPIT proprii sunt o varianta excelenta de a reduce costurile unei afaceri in dezvoltare. Apelurile interne in cadrul firmei tale nu te vor costa nimic, si nu iti vor umple nici banda de net cumparata de la provider. Ai nevoie doar de o retea IP interna bine configurata, de telefoane sau aplicatii SIP care sa permita preluarea si efectuarea apelurilor, si de un provider de telefonie (putem fi noi dar nu este obligatoriu).

Spre deosebire de solutiile cloud, vei avea acces nelimitat si direct la propria centrala SIP, ceea ce inseamna ca poti face modificari oricand ai nevoie. Poti adauga si scoate servicii, poti adauga useri noi si extensii (interioare), pe scurt poti controla toate facilitatile pe care ti le ofera centrala.

Cat despre configurarea retelei tale, stai fara griji, ne putem ocupa noi. Avem toata experienta in materie de retelistica si telefonie de care ai nevoie, si ne diferentiem de ceilalti provideri de pe piata din momentul actual prin serviciul nostru de consultanta personalizata.


Centrale Software

Centrala proprie software inseamna de fapt instalarea unui software specializat pe un echipament al tau, care sa se ocupe de preluarea si initierea apelurilor telefonice. Necesita un server, fie dedicat acestui scop, fie capabil de virtualizare. In consecinta aceasta solutie este indicata doar firmelor care au deja un departament IT si o infrastructura proprie.

  • Fara cost de achizitie, dar iti va trebui un server propriu.
  • Taxa de instalare in functie de cate echipamente doresti si de complexitatea configuratiei.
  • Garantam interconectarea cu firma ta de telefonie.

Centrale Hardware

Centralele hardware sunt optiunea adresata celor obisnuiti cu un PBX clasic, constituind procesul optim de tranzitie de la telefonia clasica la cea IP. Nu trebuie sa renunti (cel putin nu din prima) la compania ta de telefonie, in plus poti experimenta avantajele tehnologiei VoIP.

VoIPIT colaboreaza cu Planet Romania pentru comercializarea centralelor VoIP fizice.

  • Cost de achizitie in functie de model. Vezi aici o descriere completa a centralelor Planet.
  • Taxa de instalare in functie de cate echipamente doresti si de complexitatea configuratiei.
  • Garantam interconectarea cu firma ta de telefonie.

Solutii Call-Center

VoIPIT este partenerul pe care ti-l doresti atunci cand ai deja sau vrei sa incepi o activitate de Call-Center. In functie de obiectivele tale putem veni cu o solutie simpla, care sa-ti permita sa lucrezi cu o echipa de cativa agenti, sau putem discuta despre echipe de sute de agenti care sa lucreze pe aceleasi echipamente in ture non-stop.

Indiferent de dimensiuni si scop, va trebui sa tii evidenta cantitativa si calitativa a apelurilor, sa-ti organizezi turele, sa configurezi modul in care vei trata apelurile. In toate etapele proiectarii si implementarii Call-Center-ului tau noi vom fi langa tine, pentru ca proiectul sa fie un succes.

Cum nu toate Call-Center-ele sunt la fel, nici ofertele noastre nu sunt standardizate. Povesteste-ne despre ideile tale si noi vom crea o solutie special pentru tine.